Anarkistin sietämätön tietämättömyys

Keskiviikko 10.12.2014 klo 21.50


Lainaus Wikipediasta: " Anarkismi on taloudellisista, yhteiskunnallisista ja sosiaalisista valtahierarkioista vapaata yhteiskuntaa tavoitteleva poliittinen ideologia, joka korostaa yksilönvapautta ". Tämä lainaus kertoo mitä anarkismi on, kuinkahan moni näistä "aatteellisista" on asiaa pohtinut. Taitaa olla niin, että on vaan mukavaa riehua ja rikkoa, perustella sitä anarkialla. Itse pidän anarkiaa suhteellisen vastenmielisenä, mutta vielä vastenmielisempää on se aatteettomuus / tietämättömyys, millä vandalismia perustellaan.


Mitä tulee anarkismin suhteeseen väkivaltaa kohtaan, on senkin kautta hiukan turhaa hakea perusteluita toimintaan, mikä esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanoton yhteydessä on muodostunut jo perinteeksi. Enemmistö anarkisteista on käsittääkseni pasifisteja, he uskovat moraaliin ja ennen kaikkea rauhaan, toki poikkeuksiakin löytyy. Käytännössähän, minun mielestäni, anarkia johtaa ennen pitkää vahvimman oikeuteen, ja kun katsoo tuota ainesta, joka pyörätelinettä lasin läpi mättää, niin he eivät todella tiedä mitä hakevat...


Vallankumous, väkivallalla, tai ilman, se ei suomalaisten pirtaan sovi. Näiden " anarkistien ", olkoonkin siellä joukossa joku selväpäinenkin, asia hukkuu aineelliseenvahingon tekoon, puhumattakaan mahdollisten henkilövahinkojen mahdollisuudesta. Ne poliittiset muutosvoimat, joita meillä on lähivuosina ollut, hukkuvat massaan. Hetki tulisi käyttää yksintein, jos siihen mahdollisuus aukeaa, kansan poliittinen muisti on todella lyhyt. Viime aikaiset puoluegallupit todistavat asiaa, nousuja ja laskuja, mutta vanhat puolueet nousevat aina, vanhoista virheistä ja niiden suuruudesta riippumatta.


Kansakunnan moraalisesta rappiosta on puhuttu, mutta ehkä tilanne ei kuitenkaan ole niin huono. Viime päivien uutisointi on nostanut esiin yhden hahmon itsenäisyyspäivän vastaanoton tiimoilta. Hannes Hynönen, sotiemme veteraani, 102v, ei muuta kuin lakki päästä. Anarkisti jäivät kakkoseksi, kun meidän "moraaliton" nuoriso löysi sankaritarinan vailla vertaa ja Hanneksesta tuli some - hitti. Helvetin hieno juttu, näitä tarinoita tarvitaan juuri silloin, kun kansakunta kaipaa positiivista nostetta.


Kommentit

11.12.2014 3.50  Markku Ollikainen

Kiitos anarkisti -artikkelista USn sivulla. Valitettavasti minulla ei ole enää oikeutta kommentoida ko sivuilla, koska en osannut olla riittävän homoystävällinen, uuden Suomen tekijä. Markku Huuskon sanoin: US on valinnut puolensa.

Anarkismi oli julkisimmissa muodoissaan ennen pommien heittelyä, nyt pyörätelineillä muutoksen etsimistä. Ilmeisesti yleinen pahoinvointi vaivaa, joka sisäinen paine purkautuu fyysisinä oireina.

Anarmismin uudet, myyvemmät vaatteet (tasa-arvo ja oikeudet) ja niissä yhteiskuntaan uitettavat, yhteiskuntaa muuttavat aatteet ovat aikaisempaa vaarallisempia, koska niitä on vaikea tiedostaa vaarallisiksi. Anarkismi on kuitenkin vallankumouksen väline kaikissa muodoissaan.

Anarkismia on myös ideologinen entisen murskaaminen uuden tekemiseksi. Viisas tietysti kysyy onko käytännössä hyväksi havaitun rikkomisessa mieltä.

Suomessa ajettu homoagenda perustuu Amerikassa uusateistien piirissä syntyneeseen anarkistiseen propagandaohjelmaan. http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhauling_Straight.htm

Tällä yleisemmin käytössä olevalla seksuaalisen vapautumisen ohjelmalla on tarkoitus särkeä perinteinen perhe ja siihen perustuvat instituutiot uuden marxilaisen utopian rakentamiseksi.
Nämä yritykset eivät tosin ole toimineet historian testissä vielä yhtään kertaa....

Toivottavasti voitte kauniisti tasa-arvolla ja oikeuksilla paketoidun anarkismin ohjelmakseen valinneen median painostuksesta huolimatta pitää yllä vastarintaa suomalaista elämänmuotoa tuhoamaan pyrkiviä anarkistisia voimia vastaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini